maanantai 19. toukokuuta 2014

Inspiration visualistipäivä !


Ensi syksynä järjestämme Salossa visualistipäivän nimeltä INSPIRATION ! Tapahtuma on visualistialasta kiinnostuneille, opiskelijoille ja ammattilaisille. 
Saimme tehtäväksi tiimeittäin suunnitella päivälle visuaalisen ilmeen. Lähdimme liikkeelle valitusta logosta ja meidän tiimin ihana origamilintu inspiroi meidät pastellinsävyiseen ilmeeseen. Julisteet, postikortit, pinssit ja logot löytyvät kaikki kolmesta väristä: vaaleanpunainen, vaaleansininen ja sitruunankeltainen. Innostuimme viemään teemaa myös järjestäjien pukeutumiseen. Jokainen tapahtumanjärjestäjä saa ylleen valkoisen t-paidan, jossa on meidän inspiration lintu logo. Sen kanssa puetaan mustat housut ja vielä korviin helmikorvakorut. Hiuksiin jokaiselle järjestäjälle toivotaan jonkinlaista lettikampausta :)

Tänään kaikkien visualistipäiväplanssit roudattiin koulumme aulaan ja yleisö pääsi valitsemaan suosikkinsa äänestämällä mieleistänsä työtä. Äänestyksen jälkeen äänet laskettiin ja MEIÄN TYÖ VALITTIIN !! Jee hyvä Asfalttisoturit!   


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti