maanantai 7. lokakuuta 2013

Fiiliskuvia

Tänään menimme aamusta Salon Design Hillille koko luokka ja siellä saimme liikkeen myymäläpäälliköltä Anu Pelanderilta briiffauksen seuraavaan kuvaustehtäväämme.
Kuvaamme tunnelmallisia tuotekuvia Ristomatti Ratian Pinetalle suunnittelemista lyhdyistä!! Eikö ookki superkiva tehtävä?!
Saimme ohjeiksi tutustua Ratian tyyliin ja sukeltaa hänen brändimaailmaan, jotta kuvista tulisi oikean tyylisiä puhdaslinjaisia, simppeleitä ja raikkaita. Lyhtyjä on neljää erilaista (puisista kahta kokoa, metallisissa vain yhtä kokoa): valkoinen, harmaa ja musta puinen sekä metallinen musta talonmallinen lyhty. Jokaiselle tiimille annettiin yksi lyhtymalli ja meidän tiimi sai mustat talo metallilyhdyt :)
Toiveina ja ohjeina oli, että kuvissa olisi lyhdyistä molempaa kokoa niin että kokoero näkyisi. Kynttilöitä lyhdyissä saisi olla ja mielellään palavia sellaisia ja niiden väreillä ei ole väliä vaan niillä mielellään saakin hakea oikeaa tyyliä ja tunnelmaa. RATIA -logo pitää myös näkyä kuvissa!
Tehtävänä on saada aikaan kaksi hyvää kuvaa!
Tehtävään annettiin kaksi eri teemaa talvi&joulu sekä kesä&mökki, joista molemmista pitäisi syntyä kuva. 
Haasteena on miten saadaan luotua talvi ja kesä keskellä syksyä?
Ensin siis mietittiinkin että mikä oikeen tekee kesästä kesän ja talvesta talven ja listattiin vihkoihin aiheista mieleen tulevia sanoja. 
Näiden eväiden kanssa tiimimme pitäisi siis luovasti keksiä miten toteuttaa nämä ja luoda haluttu fiilis ja saada aikaan upeita kuvia :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti