maanantai 25. elokuuta 2014

visual inspirationia järjestämässä

Toinen viikko koulussa meni ja jo nyt huomaan että miten stressitasoni on noussut huimasti.. 
Tapahtuman järjestäminen ei ole helppoa! Ei todellakaan sellaista kuin kuvittelin. Kaikki on paljon monimutkaisempaa..
Samalla kauhea huoli ja vastuu harteilla siitä, että tapahtuma saadaan aikaiseksi.. 
että saamme tarpeeksi esiintyjiä
että ohjelma on houkutteleva ja toimiva
että paikasta tulee kaunis ja hyvin järjestetty
että aikataulu pysyy ennen tapahtumaa ja tapahtuman aikana
että kaikki viihtyy ja tykkää siitä
että sinne tulee ihmisiä
että se onnistuu.. 

Mutta samalla iloitsen siitä, että saamme yhdessä tehdä jotain näin hienoa ja isoa kuin tapahtuman suunnittelu ja järjestäminen. Onhan se todella siistiä! Kokonaan meiän järjestämä tapahtuma! 
Ja koko ajan saan oppia uutta. 

Viime viikolla olen laskenut budjettia ja yrittänyt pitää muita myös kartalla rahankulusta. Olen pohtinut mistä saisimme säästettyä ja mihin on pakko laittaa rahaa. Kirjoitin meidän toimiston seinälle paperisen budjettiselvitelmän sekä tein myös koneelle tiedostona samanlaisen. Tein myös tiedoston erikseen esiintyjistä joille maksetaan korvausta ja opettelin täyttämään kaavakkeita joita tarvitaan koululle jokaisesta esiintyjästä..  Johtotiiminä autoimme yhtenä päivänä markkinointitiimiä pääsemään markkinoinnissa vauhtiin ja yhtenä päivänä jouduimme hajottamaan ohjelmatiimin jotta hekin pääsisivät paremmin eteenpäin. Facebookissa olen myös yrittänyt olla aktiivinen ja se on kyllä haastavaa..

Onneksi lauantaina sain nollata pääni ja matkustaa pohjanmaalle. Siellä juhlin rakkaan ystäväni häitä <3 Se oli ihanaa. Kaunis hääpari, mahtava juhlapaikka kasvihuoneravintola Linds kök, maukasta ruokaa, hauskaa ohjelmaa ja ihana tunnelma!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti