sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Ovet oli auki kaksi päivää!!Meillä oli 9-10.10 ne AVOIMET OVET jota varten se juliste ja niitä pinssejäkin suunniteltiin :) Avoimissa ovissa siis kaikilla oli mahdollisuus tulla tutustumaan meiän kouluun ja luokkaan. Siellä me kerrottiin, että mikä oikein on visualisti ja mitä kaikkea meän opintoihin kuuluu ja mitä ollaan tehty. Pari päivää meillä siis ramppasi paljon väkeä ovista sisään ja ulos. 
Avoimiin oviin meitä visuja varten oltiin myös keksitty spesiaaliohjelmaa! Etukäteen saatiin vinkkiä että meillä on vähän varhainen joulu. Koristeltiin luokka valmiiksi jouluiseksi ja luotiin joulutunnelmaa myös joulusilla herkuilla :) 

Elikkäs meiät jaettiin uusiin ryhmiin toisen vuoden opiskelijoiden kanssa ja annettiin tehtäväksi luoda aikuiskoulutuksen järjestämän joulutorin visuaalinen ilme. Suunniteltiin siis Joulutorille juliste, kaksi lehtimainosta, mainoslakana, facebook banneri sekä sähköinen puurokutsu! Mun tiimissä oli Milla, Sari ja Kaisa :) Meillä oli tosi hyvä tiimi ja saatiin omasta mielestä luotua hyvin joulutorimainen visuaalinen ilme!
 Ja itse asiassa ei pelkästään omasta mielestä onnistuttu tehtävässä vaan meiän tiimin työ valittiin oikeasti aikkarin joulutorin visuaaliseksi ilmeeksi!!! Tykkäsivät siitä :) 

Tässä meän ja muiden aikaansaannoksia:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti