torstai 26. syyskuuta 2013

5 asiaa, jotka haluaisin kotiini

Viime perjantain Habitare reissu oli kerrassaan mahtava! 
Ja valokuvia messuilta tuli otettua yli 700.. Oli ihana ispiroitua ja nähdä kaikkea uutta ja kivaa. Päivän lopuksi oli kyllä ihan puhki ja poikki. Kaksi päivää messuilla kiertelyyn olisi hyvä aika varata niin että ehtisi kunnolla nähdä kaiken. Olisin halunnut tuoda paljonkin uusia juttuja kotiini, mutta tyydyin tällä erää muutamaan polkka jamin korttiin ja keittiöpyyhkeeseen sekä siihen pariin kolmeen kassilliseen esitteitä :) 

Näistä viidestä jutusta jäin kuitenkin vielä haaveilemaan..

  
Trash Design osastolta löysin ihanan hopeisen entisestä oliiviöljypullosta tehdyn pöytälampun, joka sopisi oivasti minun työpöydälle.

 
   
Tätä Nao Tamuran special edition artekin kolmijalkajakkaraa olen himoinnut siitä lähtien kun näin sen ensimmäistä kertaa jossain sisustuslehdessä! Tässä jakkarassa on tyyliä ja jotain niin aitoa ja suomalaista. Näitä pari kappaletta mulle kiitos! Tämän smeg:in mustan tyylikkään jääkaapin bongasin oot-drk:n messuosastolta ja tämä ihana jääkaappi on yksi pitkäaikainen haaveeni. Ehkä vielä jonain päivänä saan tällaisen omaan keittiööni..


  
Oi kristallikruunu niin pyöreä niin soma! Pyöreä kristallikruunuvalaisin on kauneinpia valaisimia mitä on olemassa. Tällaista olen myös kuolannut... Tämän kaunokaisen löysin Boknäsin messuosastolta.


Yläkerran ArtHelsinki osastolta löysin Hanna-Riikka Heikkilän "Ei tässä höpsömpää" taulun, joka löytyy Galleria JohanS:tä. Hanna-Riikka Heikkilän töistä on tehty myös paljon kortteja ja julisteita. Tämä taulu olisi kyllä upea munkin seinällä. Ihana värimaailma ja tuo lintu on niiiin suloinen :)2 kommenttia:

  1. Oiiiii kuinka ihana toi Nao Tamuran jakkara <3 Itse nään nyt sen ekaa kertaa, mutta olen ihan ihastunut. Ihana!

    VastaaPoista
  2. Niin on!! Musta on tosi kiva, että artek on piristäny noita perinteisiä jakkaroitaan noin ihanilla kuoseilla. Kiva istuutua tuoliin joka on kaunis :)

    VastaaPoista