sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Habitaressa

Kylläpäs opiskelijan arki voi olla kiireistä! Vihdoin mulla on aikaa palata viime viikonlopun Habitare reissuun ja näyttää millaista siellä oikein oli :)
Messulla oli monia monia osastoja (kaikkia en edes yhessä päivässä ehtiny nähä!) mutta esittelen teille niistä 10 kiinnostavinta.


PROTOSHOP
Osasto houkutteli vierailulle selkeällä tyylillään ja avaruudellaan. Vihreä laudoitus osastolla yhtenäisti kokonaisuuden ja esiteltävät ihanat prototyypit ponnahtivat hyvin esille. Protoshop pisteellä oli myös syötävän söpö vaaleanpunainen esite, jossa kerrottiin esillä olevista protoista ja suunnittelijoista niiden takana. Itse ihastuin Maija Puoskarin ja Tuukka Tujulan suunnittelemiin muunneltaviin PI-NO PI-NO lasimaljakkoihin.


SINGULAR PLURALIST by Sebastian Jansson
 Ihana värikäs kokonaisuus mikä erottui muista osastoista. Herttaiset höyhenlamput, suunnittelulaput seinällä, värikkäät huonekalut ja erikoinen rautalankapatsas herättivät ihastelemaan ja kummastelemaan tätä osastoa. Mukaan saatavaa materiaalia tältä osastolta en löytänyt.artek
Ihana, puhdas, sinivalkoinen ja suomalainen. Näillä sanoilla kuvaisin artekin osastoa, joka esitteli tuotteensa hyvin selkeällä ja mielekkäällä tavalla. KOlmijalkajakkaroista oltiin koottu näyttävä torni ja tuolit olivat muutenkin kivasti esillä. Tältä osastolta olisin halunnut vaikka mitä! Esimerkiksi Alvar Aallon suunnitteleman kultaisen klassikkovalaisimen ottaisin mielelläni kotiin :) Osastolta löytyi ilmaismateriaaleina stool-kirjanmerkki ja hienoja pieniä mustavalkoisia pinssejä. Nämä materiaalit oli yksi lemppareista, sillä tykkään lukea ja kirjan merkkejä tarvii aina ja pinssit on aina kivoja ja mustavalkoinen on hiano.TIKKURILA
Hieman sokkeloinen, mutta mielenkiintoinen osasto. Maali ja tapettikauppa on osannut inspiroida ja houkuttaa aikas hyvin :) Ainakin mulle tuli hinku rempata ja sisustaa. Osaston yläpuolella oli valkoinen riisipallotaivas ja säihkyviä hehkulamppuja. Herttaiset keinut ja värikkäät tuolit olivat kiinnostavia yksityiskohtia pisteellä.
OOT/DRK eli Out of the Dark
Laadukkaita design-kalusteita maahantuovan oot/drk:n osastolla pääsi tutustumaan mm. Normann Copenhagenin, Fatboyn, Decoden ja Casamanian tyotteisiin. Osasto muodostui tuotteista ja tuoterymistä. Tuotteet olivat kuitenkin mielestäni todella kiinnostavia ja siksi pisteellä tuli pyörittyä. Lisäksi osastolla oli hauskanen juliste esitemateriaalina.


marimekko
Näyttävin ja yhteneväisin messuosasto oli varmaankin iki ihanalla marimekolla. Ihana sateen ropina soi taustalla ja pilviä roikkui katosta kun esillä oli sääpäiväkirja mallistoa. Osastolla pyöri video screeniltä. Kaikille ojennettiin marimekon paperikassi jossa oli uusi lehti ja esite.
TIPICO
Tässä osastossa valonimikyltti veti ensimmäisenä huomioni ja tykkäsin! Lavoilla oleva osasto nousi kivasti esille ja pisteeltä löytyi vaikka mitä mielenkiintoista tavaraa.

POLKKA JAM
Näistä suunnittelijoista olen jo pitkään tykänny. Ihania kuoseja ja tuotteita! Haalin itselleni kortteja ja ihanan talviuniset kuosisen keittiöliinan :) Polkka jamin tyyliin osastokin oli graafinen ja pastellinsävyinen. Uusi Talviuniset mallisto oli osaston teemana. Materiaalina hieno lippulappunen talviuniset tyyliin :)


SAANA JA OLLI
Nääkin on mulle tuttuja ja tykkään  heidän selkeästä, perinteisestä ja suomalaisesta tyylistä modernilla vivahteella. Osastolla oli myös kivat lamput :) Plus materiaalina kivoja kortteja ja RAKASTAN KORTTEJA joten nää materiaalit oli myös mun lemppareita!


ZOCOHOME
Marokkolainen sisustus on mun mielestä todella kaunista. Erityisesti rakastan kauniita ja koristeellisia marokkolaisia lyhtyjä ja lamppuja. Niistä valo tulee ihanasti läpi erimuotoisista aukoista. Tämän olin jo netistä ehtinyt löytää ja ihailla. Tämän osaston myyjät olivat pukeutuneet marokkolaisiin vaatteisiin. Osato oli vaalea josta esineet tulivat kauniisti esille.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti