torstai 12. syyskuuta 2013

Tyylikollaaseja

Olen aina rakastanut askartelua! 
Siitä tulee niin hyvälle mielelle, kun ottaa esille paperia, sakset, liimaa ja vaikka vanhoja aikakauslehtiä (tosin hienoimpia ei raaski leikata)  ja sitten alkaa luomaan niistä kaikkea ihanaa ja kaunista. Askartelen paljon kortteja, paketteja, kuvakollaaseja, päällystän kirjoja ja kaikkea vaan mitä mieleeni tulee.
Koulussa ollaan saatu myös liimailla ja leikeillä jonkun verran :) Trendit ja kulttuuri-ilmiöt kurssilla saatiin harjoitusta tekemällä tyylikortteja. Kerättiin yhteen korttiin tietyn tyylisiä kuvia ja luotiin ispiraatiokollaaseja. Meille annettiin tehtäväksi kolme korttia, joiden tyylit olivat "city", "ruosteinen ja rosoinen" sekä "vaaleaa ja pitsiä". 
Tässä mun tekemiä kortteja aiheista.City -tyylin avainsanoja: mustavalkoisuus, rakennukset, betoni, kimallus, valot, metallit, ihmispaljous, muoti, kaupat, kivetykset ja harmaus.Rosoinen ja ruosteinen -tyylin avainsanoja: antiikki, ruskea, ruman kaunista, kivet, tiilet, tehdasmaisuus, ruoste, rakennukset ja vanhaa.Vaaleaa ja pitsiä -tyylin avainsanoja: avara, hento, valoisa, helmet, mummon pitsiliinat, höyhenet, puhtaus, röyhelöt ja häät.


Askartelu intoa,

      LilliJulia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti